MISIUNEA ALUTEC

Misiunea noastră este de a oferi produse și servicii care să satisfacă cele mai diversificate nevoi, pentru a ajuta fiecare client să își dezvolte afacerea.
Scopul nostru este să stabilim o relație strânsă cu clienții, să înțelegem nevoile acestora, să rezolvăm problemele și să recomandăm cea mai bună soluție pentru optimizarea costurilor de implementare a proiectelor.
Toate acestea cu profesionalism și angajament, demonstrând eficiență și responsabilitate, rezultând în permanență o încredere a clienților față de Alutec.

Consultanta

Consultanta

Serviciul de consultanță Alutec însoțește clienții din primul moment în căutarea celor mai bune soluții posibile, în scopul atingerii așteptărilor dorite.
Apoi continuă în faza de planificare și proiectare, unde pot apărea optimizări neașteptate și inovatoare, până la instalare și întreținere, garantând o satisfacție maximă a clienților.
În cadrul proiectului Alutec își valorifică experiența în realizarea de produse și linii fiabile și eficiente.
Experiența, profesionalismul și specializarea înaltă dau posibilitatea de a face față fiecărui proiect într-un mod unic și inovator.
Proiectele noastre nu se limitează la studii structurale și dimensionale, ci se înscriu în selecția și selectarea materialelor și echipamentelor cele mai potrivite pentru cea mai bună exprimare a propriilor proiecte.

Proiectare

Proiectare

Proiectarea este una dintre fazele principale și de aceea aici, la Alutec luam in considerare si cele mai mici detalii. Personalul nostru tehnic vă stă la dispoziție pentru a vă transforma proiectul dintr-o idee într-un produs. Personalul nostru, datorită experienței extraordinare din domeniu, poate sugera soluția potrivită pentru obținerea celui mai bun rezultat posibil.
Proiectul este definit între consultanții noștri și client, sunt definite diferite etape compartmentate care conduc de la prezentarea problemei la realizarea unui proiect cu redare 3D, care permite clientului să înțeleagă în mod simplu modul în care va fi construit produsul.
Experiența acumulată de-a lungul anilor și familiaritatea în utilizarea profilelor și accesoriilor din aluminiu vă permit să proiectați sisteme cu caracteristici unice în ceea ce privește ușurința și modularitatea.

Realizare

Realizare

Alutec are propriul departament intern cu angajați proprii, în care realizează complet produsele.
Fiecare linie și fiecare produs sunt proiectate și fabricate de noi!
Alutec garantează calitatea, viteza de execuție și prețurile competitive, deoarece realizează toate fazele legate de realizarea produsului, de la alegerea materiilor prime până la realizarea completă.