Este un profil modular de aluminiu de mare rezistenta. Această structură a fost conceputa și proiectata pentru a oferi o flexibilitate maximă, atâtpentru producția dinamica cât si pentru cea structurală venind in sprijinul fiecarei companii ce are nevoie pentru a transporta intern produse si materiale, variand în funcție tipurile de materiale,componenta modulara oferindu-i posibilitatea de a se inlocui( interactiona) cu ușurință.

Alutec a efectuat pentru fiecare produs in parte testari riguroase acestui sistem structural obtinandu-se un standard ridicat de rafinament si fiabilitate reusindu-se totodata reducerea aproape totala costurilor de intretinere.

Această tehnologie de transport se potriveste perfect pentru manipularea de paleti, atat în plan vertical cat si orizontal, reusind chiar și capacități ridicate de încărcare.

Alutec are deja în standard structuri utilizate pentru transportul de paleti, ca unitati pentru acumulare, unități de oprire și centrare, unitati pentru translatare și unitățile de rotație.

Transportul paletilor se realizeaza fie cu ajutorul unui lant de otelsustinut de o structura de sprijin pentru transportul materialelor grele sau prin intermediul unor benzi de poliamida ranforsate sustinute de o structura de aluminiu, folosit insa in acest caz la transportul de materiale cu o greutate mai scazuta.

Alutec ofera in standard o gama larga de structuri dar de asemenea in colaborare se pot reliza structuri customizate , sau dezvoltate pentru diverse aplicatii de catre personalul nostru tehnic.

PREZENTARE LINIA TRALUTEC