Sistemul de transport ALUFLEX este cu siguranta un răspuns practic la nevoile de transport industriale.

Acest transport caracterizat printr-un sistem de lanț polivertebrat este de simplitate constructiva extremă pentru aceasta asigură o sigură fiabilitatea pe termen lung.

Având o gamă completă de accesorii, poate fi realizat într-o varietate de forme, atât pe orizontală și pe verticală, în scopul de a acoperi spațiile cele mai înguste și incomode, în cazul în care transportul și depunerea materialului ia fost încredințată.

Intretinere Zero!! = potrivit pentru lucrari de toate tipurile și în medii diferite de lucru, de la zonele cu cele mai scazute nivelurilor de producție la cele cu cele mai inalte cerinte de igienă.

ALUFLEX este o structura construita cu componente modulare, design ușor și de punere în aplicare.

Cu caracteristici mecanice ale unui astfel de nivel înalt, cu ALUFLEX soluția este întotdeauna la îndemână.

De fapt, datorită lanțului său robust, se poate efectua, de asemenea sarcini grele fără a prezenta probleme de stabilitate sau de tensiune.

Varietatea de dimensiuni disponibile, permite transportul de materiale de toate tipurile, de la cel mai mic la cel mai mare.

ALUFLEX este situat la usurinta, chiar și în structurile de mare complexitate, ca sisteme de stocare verticale, reușind într-un spațiu mic să conțină cantități mari de materiale.

PREZENTARE LINIA ALUFLEX