WRa300

Noua gamă WRa este reprezentată de roboții cartezieni a 3-4 axe interpolate, caracterizate prin flexibilitatea ridicată, precizia și repetabilitatea operațiunilor. Mecanica constă din arborii cu șuruburi cu bile de recirculare liniare cu rigiditate ridicată, iar structura portantă este realizată din profile din aluminiu Alutec. Roboții sunt controlați de sistemul de control al mișcării ALPHA deja prezent în fiecare robot care, împreună cu software-ul ALPHA al lui Alutec, garantează performanțe de referință și noi caracteristici atât pentru funcționarea autonomă, cât și pentru comunicarea cu sistemele din afara robotului.

Interfața grafică intuitivă si capacitatea de a importa fișiere în
dxf, Gerber sau Excel, funcția SUBROGAMS, permit efectuarea unor operații extrem de complexe rapid.
În ceea ce privește aplicațiile de distribuire, interpolarea 3D, funcția continuă a traseului, sistemul de calibrare automată și precizia mecanică ridicată garantează cea mai înaltă calitate a execuției.

Descriere

MISCARE: 3 AXE

WRa300 este un robot cartezian cu 3-4 axe interpolate, cu o suprafață de lucru de 300×300 mm caracterizată prin flexibilitate extremă, operații de înaltă precizie și repetare.
Structura sa mecanica constă in arbori cu șuruburi cu ghidaje cu bilă de recirculare liniara de rigiditate ridicată, iar structura de susținere este realizată din profile de aluminiu.

WRa300 este dotat cu sistemul de control al mișcării ALPHA care, împreună cu noul software propriu ALPHA al Alutec, garantează performanța de referință și noile funcționalități, atât pentru funcționarea autonomă, cât și pentru comunicarea cu sistemele din afara robotului (magistrala CANopen, seria RS232 , card de 16IN / 16OUT cu scop general disponibil deja în versiunea standard sau ieșire analogică opțională).

Robotul este programat prin intermediul calculatorului și controlat ulterior de panoul operator ALPHA CP livrat, fiind capabil să gestioneze până la 255 de programe și 100.000 de puncte de prelucrare.
Interfața grafică intuitivă si posibilitatea de a importa fișiere în format .dxf, Gerber sau Excel, noua funcție SUBROGRAMMES, permit realizarea unor operații extrem de complexe rapid.
În ceea ce privește aplicațiile de distribuire, interpolarea 3D, funcția continuă a traseului, sistemul de calibrare automată și precizia mecanică ridicată, acestea garantează cea mai înaltă calitate a execuției.
WRa300 este livrat cu toate sistemele de siguranță necesare și este omologat CE.

Descriere

X/Y/Z {R} Aria de lucru (mm)

300 / 300 / 145

Incarcare maxima / cu osie {R}

10 kg. X / 5 kg.Y (3 kg.) R

Viteza maxima X,Y,Z

400 (mm/sec) MAX cu protectie

Repetabilitate

0.015 mm/axa

Rezolutie

0.004 mm/axa

Memoria sistemului

100.000 Points / 255 programe

Motoare

motoare stepper

Interpolare

punct cu punct & continuu

Metoda de programare

de la distanta prin intermediul software-ului pentru PC

Intrari/Iesiri

16 intrari / 16 iesiri

Interfata externa

USB / RS232 /Iesire analogica optionala

Alimentare electrica

100-240 VAC, 50/60 Hz 500 Watti

Dimensiuni (Lxlxi) mm

600x635x930

Greutate

49 Kg